Надходження нової продукції бренду IEK

На склад нашої компанії надійшла нова продукція вітчизняного виробника електротехнічних товарів - IEK Group. Серед новинок представлені металеві перфоровані та неперфоровані лотки, аксесуари до них і монтажні елементи, необхідні для прокладки кабельних трас. 

Лотки IEK

Прокатні металеві лотки

Лотки прокатні торгової марки IEK виконані у формі сталевих коробів з перфорованими або неперфорованими стінками. Вони належать до електротехнічних виробів і призначені для прокладки кабелів різної напруги та призначення: силових і слабкострумових, живлення, освітлення, сигналізації, комунікаційних мереж і інших. 

Для монтажу системи кабельних комунікацій використовується комбінація з різної кількості лотків IEK, спусків, підйомів, хрестовин і інших аксесуарів, які забезпечують повороти траси під різним кутом, а також стельових і настінних підвісів, кронштейнів та інших кріпильних деталей.

Кабельні лотки IEK виготовляються з холоднокатаної рулонної сталі, оцинкованої методом гарячого цинкування, і відповідають вимогам ГОСТ 14918-80.

Металеві прокатні лотки ІЄК

Переваги кабеленесучих конструкцій IEK 

Основні переваги кабельних лотків і аксесуарів марки IEK:

  • можливість прокладки кабельних комунікацій відкритим способом, що полегшує подальше обслуговування і розвиток електричних мереж;
  • трубчасту, закруглену форму конструкції замка, яка не має гострих кромок, завдяки чому виключається ризик травмування працівників або пошкодження кабелю при монтажі; 
  • відмінні характеристики міцності кабельного каналу, забезпечуються трубчастою формою замка;
  • багато варіантів розмірів лотків і аксесуарів до них, що дозволяє спроектувати і змонтувати розгалужені кабельні комунікації будь-якої складності.

Вибирайте потрібні конструкції з новинок від IEK в нашому каталозі!

 

Цвілій Сергій Леонтійович

Автор
Цвілій Сергій Леонтійович - директор ТОВ «Кабель-Інвест»

Перейти в каталог