Відкрилося представництво ТМ Ardic в Україні

В Україні відкрилося офіційне представництво найбільшого турецького виробника кабеленесучих систем - ARDIC ELECTRIC SAN. VE TİC. LTD.

Представництво буде займатися активним просуванням бренду Ardic в Україні, ціновою політикою, захистом проєктів та іншими регулюючими питаннями.

При прямому звернені до представництва, консультуватимуть з питань:

  • вибору потрібного лотка під певний кабель (рекомендації по типу, ширині та висоті лотка);
  • підказувати проєктантові вид обладнання, яке можна застосовувати в конкретній ситуації;
  • відповідати на питання по конструкції, складу, подробицям виробництва (яка товщина металу, покриття, зносостійкість і т.д.);
  • рекомендації по підбору монтажних систем (які консолі, кронштейни та кріплення краще застосовувати для витримування навантаження);
  • відповідати на інші питання по продукції Ардік.

Купити продукцію TM Ardic напряму, можна тільки в єдиного офіційного дистриб'ютора в Україні, який безпосередньо займається комерційною діяльністю і формує склад під себе і потреби партнерів. Офіційним дистриб'ютором (амбассадором) бренду Ardic на всій території України є компанія Кабель-Інвест.

На поточний момент Компанією успішно реалізовано в Україні ряд проєктів, серед них:

  • «Завод мінеральних добрив» (м. Кривий Ріг);
  • «Завод обважнювачів»;
  • Обладнання ряду сонячних електростанцій і постійно збільшуються обсяги поставок на підприємства дилерської мережі;
  • багато інших дрібніших проєктів.

Про компанію ARDIC

Ардік

Компанія ARDIC ELECTRIC SAN. VE TİC. LTD., є одним із лідерів - виробників кабеленесучих систем в Туреччині. Компанія була створена в 1987 році й здійснювала виробничу діяльність в місті Стамбул до 2008 року. Починаючи з 2008 року, компанія успішно продовжила діяльність в індустріальній зоні TEKİRDAĞ / Kapaklı.

Виробничі потужності компанії складаються із 3-х заводів, площею 15 000, 6 000, 8 000 кв.м. і складу готової продукції розміром 4 000 кв.м. Відповідно до Програми технологічного розвитку, на постійній основі проводяться заходи з оновлення та нарощування потужності технологічного обладнання Компанії, при цьому активно фінансується дослідницька діяльність для підтримки технологічного рівня і процесів на вищому рівні.

Компанія Ardic виробляє продукцію на виробничих лініях безперервного циклу. Середньорічна потужність виробничих ліній становить 30 000 тон кабельних трас і аксесуарів, також є в резерві додатковий запас потужності для виробництва 18 000 000 метрів кабельних трас в рік.

Для того, щоб підтримувати швидкість виробництва і високу якість на належному рівні, в умовах постійно зростаючої частки ринку, Компанія Ardic запустила в експлуатацію завод гарячого оцинкування методом занурення в 1-му кварталі 2016 року в Індустріальній зоні Туреччини.

Компанія Ardic, заснованої і здійснюючої свою діяльність з використанням 100% вітчизняного капіталу (Туреччина), в 2015 році створено ARDIC-BG в Болгарії і ARDIC-UK в Великобританії для збільшення частки експорту в електротехнічному секторі Європейського Союзу.

Компанією пройдені процедури сертифікації США та отримані сертифікати якості і сертифікати сейсмостійкості ISO 9001; 2015/14001; 2015/18001; 2017 / TS EN ISO 61537 / TS EN ISO +1461 / GOST-R / DIN 1402 E90. У 2019, на додаток до існуючої системи контролю якості були отримані сертифікати якості обслуговування клієнтів ISO 10002-2014.

У 2018 році компанія внесла інвестиції й впровадила необхідні міжнародні стандарти TS EN ISO 62561-1 / TS EN ISO 62561-2 для створення нових сегментів продукції: Блискавкозахисту та Систем заземлення під брендом "YTS" у власній виробничій групі.

На початку 2019 компанія Ardic посилила виробництво і збільшила витрати на маркетингові заходи по новому сегменту продукції - ЕМК (електричного металевого кабелепроводу) і почала вкладати інвестиції для можливості забезпечення імпорту.

У червні 2019, з огляду на поточні і прогнозовані майбутні позиції технологій електричних двигунів, компанія запустила НДДКР виробництво, необхідне для створення зарядних станцій для таких двигунів.

 

Цвілій Сергій Леонтійович

Автор
Цвілій Сергій Леонтійович - директор ТОВ «Кабель-Інвест»

Перейти в каталог