Лоток монтажний ДКС

Увага!
Спеціальні ціни для будівельних і монтажних компаній.

ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО ВЗАЄМОВИГІДНОЇ СПІВПРАЦІ!

Вся продукція сертифікована в Україні, відповідає ГОСТам і вимогам пожежної безпеки.

Лоток монтажний ДКС

Монтажний лоток ДКС — основний елемент несучої системи для відкритої проводки і кабельних мереж в промислових будівлях і приміщеннях іншого призначення. Системи виробництва російської компанії ДКС складаються з дротяних, перфорованих або неперфорованих лотків, кришок, захисних пластин і інших аксесуарів. Кабель укладається в лоток, який змонтований на кронштейнах, таким чином, він утримує кабелі і захищає їх від можливих механічних пошкоджень.

Системи монтажу кабельних трас від російської компанії «ДКС» добре зарекомендували себе в різних умовах експлуатації. Виробник пропонує широкий асортимент монтажних систем, кріпильних і з'єднувальних виробів, які застосовуються в самих різних областях: для прокладки електричних мереж, в телекомунікації і системах управління, в кліматичних системах, а також для укладання трубопроводів.

Зокрема, монтажний лоток ДКС відрізняється високою якістю і простотою монтажу і, в залежності від модифікацій системи, надає рівень захисту від IP20 до IP44.

Вся продукція ДКС сертифікована в Україні і відповідає ГОСТам і вимогам пожежної безпеки.

Запрошуємо до співпраці будівельні та монтажні компанії! Пропонуємо спеціальні ціни на лоток ДКС, а також інші елементи системи виробництва компанії «ДКС».

 

Цвілій Сергій Леонтійович

Автор
Цвілій Сергій Леонтійович - директор ТОВ «Кабель-Інвест»

Перейти в каталог