Підтверджено максимальну температуру експлуатації труб KOPOS

Двостінні електромонтажні труби KOPOFLEX та KOPODUR та труба KOPOHALF мають максимальну температуру експлуатації 90º за Цельсієм. І це офіційна інформація від ДП КОПОС ЕЛЕКТРО.

Елетромонтажні труби KOPOS

  • KOPOFLEX® - гнучка двошарова труба. Призначена для механічного захисту всіх типів силових і телекомунікаційних ліній. Захисна оболонка виготовляється відповідно до ČSN EN 61 386-24. В кожний рулон вставляється висувний дріт або стрічка, а також зчеплення. Якщо використовується ущільнювальне кільце, ступінь захисту - IP67. При механічному стискуванні шарів слід дотримуватися обережності, щоб не перевищувати допустимі норми навантаження.
  • KOPODUR® - жорстка двошарова гофрована труба. Призначена для механічного захисту всіх типів силових і телекомунікаційних ліній. Захисна оболонка виготовляється відповідно до ČSN EN 61 386-24. В кожний рулон вставляється висувний дріт або стрічка, а також зчеплення. Якщо використовується ущільнювальне кільце, ступінь захисту - IP67. При механічному стискуванні шарів слід дотримуватися обережності, щоб не перевищувати допустимі норми навантаження.
  • KOPOHALF® - розбірна труба. Система для захисту підземних кабелів комунікаційних та енергетичних ліній. Може бути використана для додаткового захисту вже встановлених земних кабелів. Складається з двох однакових частин. При кладці лінія вставляється в нижню частину і перекривається верхньою частиною. З'єднання захисних елементів здійснюється за допомогою перекриття приблизно 30 см. Виготовляються та випробовуються відповідно до ČSN EN 61 386-24.

Результати досліджень труб KOPOS

За результатами випробувань чеськими спеціалістами компанії KOPOS KOLIN були підтверджені саме такі показники.

Труби з поліетилену було перевірено в лабораторних умовах на стійкість до високих температур. Максимальна температура експлуатації 90º за Цельсієм не вплине на показники механічної стійкості та інші технічні параметри вказаних електромонтажних труб.

Труби Копос

 

Цвілій Сергій Леонтійович

Автор
Цвілій Сергій Леонтійович - директор ТОВ «Кабель-Інвест»

Перейти в каталог