Електротехніка E NEXT

Електротехніка E NEXT

Компанія Кабель-Інвест є офіційним дилером електротехнічної компанії E.NEXT.UKRAINE яка розпочала свою роботу у квітні 2005 року.

Компанія E.NEXT.UKRAINE здійснює свою діяльність у сфері реалізації та маркетингу електротехнічної, світлотехнічної та кабельно-провідникової продукції під торговими марками E.NEXT та TAREL.e.NEXT.

Торгова марка E.NEXT зареєстрована в Україні, Польщі, Росії, Прибалтиці та Білорусії. Всі права на використання E.NEXT належать виключно компанії E. NEXT.UKRAINE. Також E.NEXT.UKRAINE належить право на використання в Україні торгової марки «ЗЕКАН».

Місія компанії - забезпечити покупця технологічно досконалою і безпечною електротехнічною продукцією європейської якості.

Основні виробники:

  1. польська група компаній TAREL - має майже столітній досвід виробництва електротехніки і продовжує кращі традиції європейських електротехнічних компаній. Вся продукція реалізує в собі основні тенденції сучасного електротехнічного ринку — безпека, надійність, ергономічність, енергозбереження.
  2. компанія «CWS s.r.o.» (Чехія) — це виробнича та комерційна компанія, що працює в сфері поставок матеріалів для енергетики, телекомунікацій, будівництва залізничних коридорів і електромонтажних компаній. Особливо мова йде про вироби, призначені для захисту кабелів, укладених в землі.

 

На сьогоднішній день E.NEXT.UKRAINE це:

  • продукція, реалізована під єдиним брендом E.NEXT який: давно заслужив репутацію надійного і стабільного партнера; пізнаваний по всій Україні; має сформований яскравий, що запам'ятовується, позитивний імідж;
  • найбільше для єдинобрендових електротехнічних компаній позицій в каталозі (більше 6000 найменувань);
  • найбільша для єдинобрендових компаній кількість одночасно розвиваючихся асортиментних груп, в тому числі унікальних, для українського ринку;
  • постійне розширення та оновлення асортименту (щорічно на 25-30%);
  • лінійки E.NEXT дозволяють вибрати дорожчу або більш доступну за ціною продукцію в залежності від потреб клієнта; 
  • постійна наявність продукції на складі компанії. Склад розміром більше 2000 м. кв. знаходиться практично в центральній частині Києва і має зручні під'їзні транспортні розв'язки;
  • найвигідніші умови співпраці: участь у виставках від імені партнерів; проведення навчальних семінарів; наявність унікального пакету сертифікатів на продукцію; гарантія на продукцію від 1 до3-х років;
  • єдина і прозора цінова політика, що дозволяє всім партнерам отримувати стабільний прибуток;
  • доставка вантажів по всій території України, в тому числі безкоштовна доставка по Києву навіть невеликих замовлень;
  • висококваліфікований персонал. Менеджери відділів продажів мають не тільки досвід ведення продажів з найбільшими дистриб'юторами, але і вищу електротехнічне освіту.

 

 

Цвілій Сергій Леонтійович

Автор
Цвілій Сергій Леонтійович - директор ТОВ «Кабель-Інвест»

Перейти в каталог